Licious Drinks Tasting

Uitnodiging Licious Drinks Tasting

 

Onze LICIOUS DRINKS TASTING vindt plaats op zondag 26 maart 2017, van 13u tot 21u in Kaai16 (Scheepvaartkaai 16) in Hasselt.

Hét uitgelezen moment om kennis te maken met onze smaakvolle glamoureuze wijnen & spirits.

Ontmoet de producenten, de gezichten achter het product.  Ontdek hun verhaal en laat je verleiden door de uitmuntende kwaliteit van hun dranken.
Proef tijdens de Tasting onze nieuwe wijnen en sterkedranken, maar ook onze vaste waarden zoals de wijnen van Grau, Cava Licious, Alkkemist Gin, Audemus Pink Pepper Gin, Vor Gin, Anastasia Vodka en zo veel meer.  Bovendien kan je jouw favoriete drank bestellen aan uitzonderlijke voorwaarden.

Nieuw dit jaar zijn onze Cocktail Workshops! 
Leer hoe je in no time jouw favoriete cocktail of mocktail kan creëren.
Een professional toont je hoe je het best aan de slag gaat om ook thuis te genieten van een mooi afgewerkte mimosa, negroni of gin/tonic.
Inschrijven op voorhand hoeft niet, gewoon zorgen dat je een kwartiertje vóór de start ter plaatse bent, want het aantal deelnemers is beperkt.

We geven ook leuke dingen weg: een VIP diner voor twee personen met vervoer in een onweerstaanbare Maserati Quattroporte, een gans weekend rondrijden met de nieuwe Volvo XC90, een halsjuweel van Yzbel, enkele beauty verwennerijen van Café Beauté of één van de vijf Gin Pakketten die in scène worden gezet door Emofragma.

Oh ja… hadden we al gezegd dat de toegang gratis is en dat je geen babysit hoeft te zoeken?  We voorzien namelijk kinderanimatie van 14u tot 19u.  Breng dus gerust de kinderen mee en geniet van een heel ontspannende namiddag samen met collega’s, vrienden of familie.

Registreren is niet verplicht, maar het helpt ons wél om genoeg drank te voorzien.
Gebruik hiervoor het onderstaande formulier.
De eerste 25 inschrijvingen ontvangen een gratis ticket van Cinema Cameo.
En als je je registreert vóór 20 maart maak je ook kans op een luchtballonvaart voor twee personen!


Check jouw agenda en registreer nu via bovenstaand formulier!

 

 

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Logo Partners

 

   -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Welkom bij Licious Drinks

Om onze Licious Drinks website te mogen bekijken moet u ons bevestigen dat u ouder dan de minimum drink leeftijd bent.

Gelieve in alle eerlijkheid hieronder te bevestigen of je de wettelijke minimumleeftijd voor alcohol hebt bereikt. Voor België is dit 16 jaar voor wijn en 18 jaar voor sterke dranken.

Ja Nee